Подручје
Прикажи све
Централна Србија (31)
Западна Србија (1532)
Источна Србија (238)
Војводина (797)
Београд (475)
Босанска Крајина (1)
Североисточна Босна (1)
Средња и источна Босна (3)
Херцеговина (2)
Словенија (1)
Хрватска (3813)
Славонија, Барања и Западни Срем (2066)
Централна Хрватска (378)
Лика, Банија и Кордун (762)
Истра и Кварнер (3168)
Далмација (952)
Мађарска (743)
Румунија (653)
Итaлија (1)
Остало (1)
Врста грађе
Прикажи све
(4)
Војни документи (20)
Дефтери (3)
Домовни протоколи (91)
Индекси (356)
Остало (370)
Пописи (1)
Црквене матичне књиге (14623)
Штампана издања (150)
 

Books for Источна Србија

 • Found 238 records
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • Next
 • Showing results per page

Filter Results:

 • Подручје
 • Врста грађе
ID Назив грађе Период Место Општина Извор Инв. број Место чувања Доступност Напомена
1459
Базовик
Пирот
Светог ОнуфријаИсторијски архив Пирот
1439
Брестов Дол
Бабушница
Свете ПеткеИсторијски архив Пирот
1450
Велики Суводол
Пирот
Светог Игњатија БогоносцаИсторијски архив Пирот
1455
Велико Боњинце
Бабушница
Светог НиколеИсторијски архив Пирот
1440
Горчинци
Бабушница
Свете ПеткеИсторијски архив Пирот
1453
Гостуша
Пирот
Светог Јована КрститељаИсторијски архив Пирот
1460
Градиње
Димитровград
Светог СпасаИсторијски архив Пирот
1441
Гуленовци
Димитровград
Свете ТројицеИсторијски архив Пирот
1435
Димитровград
Димитровград
Рођења Пресвете БогородицеИсторијски архив Пирот
1452
Добри До
Пирот
Светог ЈованаИсторијски архив Пирот
1456
Дојкинци
Пирот
Светог НиколеИсторијски архив Пирот
1447
Завидинце
Бабушница
Светог ЂорђаИсторијски архив Пирот
1437
Завој
Пирот
Вазнесења ГосподњегИсторијски архив Пирот
1442
Извор
Бабушница
Свете ТројицеИсторијски архив Пирот
1410
Корбово
Кладово
Св апостола Петра и ПавлаИсторијски архив Неготин
1461
Костур
Пирот
Светог ХаралампијаИсторијски архив Пирот
1457
Крупац
Бела Паланка
Светог НиколеИсторијски архив Пирот
1443
Лукавица
Димитровград
Свете ТројицеИсторијски архив Пирот
1418
Неготин
Неготин
Рођења Пресвете БогородицеИсторијски архив Неготин
1448
Петровац
Пирот
Светог ЂорђаИсторијски архив Пирот
1436
Пирот
Пирот
Рођење ХристовоИсторијски архив Пирот
1464
Пирот
Пирот
Успења Пресвете БогородицеИсторијски архив Пирот
1445
Радејна
Димитровград
Светог ВаведењаИсторијски архив Пирот
1454
Расница
Пирот
Светог Козме и ДамјанаИсторијски архив Пирот
1446
Сенокос
Димитровград
Светог Великомученика Пант...Историјски архив Пирот
1449
Славиња
Пирот
Светог ЂорђаИсторијски архив Пирот
1451
Сопот
Пирот
Светог ИлијеИсторијски архив Пирот
1438
Станичење
Пирот
Света ПеткаИсторијски архив Пирот
1463
Стрелац
Бабушница
Успења Пресвете БогородицеИсторијски архив Пирот
1458
Стрижевац
Бабушница
Светог НиколеИсторијски архив Пирот
 • Found 238 records
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • Next
 • Showing results per page
Powered by Xataface
(c) 2005-2024 All rights reserved